Понеделник, 02 Яну 2023
 
Крими

Задържаха издирвания за убийството

  30.09.2022 16:09             
Задържаха издирвания за убийството

Както „Знаме“ писа, днес по обяд в Пазарджик е констатирано убийството на възрастна жена в дома й на ул. "Дойран" в централната част на областния град. Заподозрян е синът й - 41-годишният Даниел Машев, който употребява наркотици и е криминално проявен. Ето какви подробности по случая изнесе ОД МВР-Пазарджик:

Около 12:00 часа днес в полицията е получен сигнал, че възрастна жена на 74 години е намерена в безпомощно състояние в жилището, в което живее. По първоначални данни, я открил съпругът й.

Екипи на Районното управление в Пазарджик и линейка на Спешна помощ са пристигнали на мястото и са констатирали смъртта. По първоначални данни, по тялото е имало следи от насилие, което навело на мисълта криминалистите, че става дума за убийство.

Незабавно са предприети заградителни мероприятия. Периметърът е блокиран. Всички екипи на районното управление в Пазарджик, служители на сектор "Криминална полиция" и на "Охранителна полиция" са се включили в издирването на евентуалния извършител.

Основният заподозрян за тежкото престъпление е 41-годишният син на жертвата. Преди броени минути, благодарение на добрата оперативно-издирвателна дейност, той е задържан на територията на пазарджишко село. В момента е в ареста Пазарджик, а работата по случая продължава под ръководството на разследващ полицай. За случило уведомена Окръжната прокуратура в града.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички