Четвъртък, 05 Яну 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 6 октомври 2022 г.

  06.10.2022 13:56             
Полицейският бюлетин на 6 октомври 2022 г.

Продължава разследването на извършените от трима малолетни посегателства спрямо паркирани в Пазарджик автомобили. Както вчера съобщихме служители на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик са установили самоличността на три момчета извършили вандалски прояви. Документирани са три посегателства спрямо автомобили, при които умишлено са срязани 7 гуми . Като автори на деянията са установени трима малолетни на възраст между 10 и 11 години. Работата с тях продължават криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“ при РУ-Пазарджик. В хода на разследването е установено, че „триото“ е автор на още три вандалски прояви. Те спукали по една гума на два леки автомобила, собственост на граждани и един собственост на частна фирма. Возилата били паркирани на една и съща улица в областния град. По случаите са образувани преписки, които също ще бъдат изпратени в прокуратурата. Така до момента документираните посегателства на малолетните са общо шест и са извършени в рамките на една нощ.

Почерпен шофьор е прекарал нощта в ареста на РУ-Пазарджик. Снощи на един от булевардите в Пазарджик автопатрул при районното управление в града спрял за проверка „Тойота“. 61-годишният водач от областния град бил тестван с дрегер. Уредът отчел 2.58 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Мъжът е задържан, а спрямо него се води бързо производство.   

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички