Понеделник, 09 Яну 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 10 октомври 2022 г.

  10.10.2022 12:33             
Полицейският бюлетин на 10 октомври 2022 г.

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в петък вечерта. Катастрофата станала на пътя Белово-Пазарджик, в участъка между селата Звъничево и Лозен. 20-годишен водач от село Звъничево застигнал  и блъснал с лек автомобил „Мерцедес“ 75-годишен мъж от село Лозен. Пострадалият се движел пеша и бутал велосипед по шосето. В резултат на удара на възрастния мъж са причинени фрактури и той е бил транспортиран от линейка на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик в състояние без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

 

Млад мъж притежаващ наркотици е задържан от пазарджишки криминалисти. В централната част на областния град служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли 29-годишен мъж от село Росен. Последвали проверки на мъжа и на обитавано от него жилище. В апартамента органите на реда открили полиетиленов плик със суха зелена листна маса. При направен полеви наркотест съдържанието реагирало положително на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Спрямо него е образувано бързо производство.  

 

Трима шофьори са задържани в арестите на полицейските управления в региона. На улица във Велинград полицейски екип установил, че 24-годишен мъж от Костандово е зад волана на „Фолксваген“, чиято регистрация е била служебно прекратена. Пещерски полицаи засекли 34-годишен пещерец да шофира под въздействието на наркотици. Тази нощ автопатрул при РУ-Пазарджик спрял лек автомобил „Пежо“. Колата била управлявана от 30-годишна жителка на Батак. Тя била тествана за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби се оказали положителни. По всички случаи са образувани бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички