Понеделник, 06 Фев 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 7 ноември 2022 г.

  07.11.2022 12:11             
Полицейският бюлетин на 7 ноември 2022 г.

Служители на РУ-Септември задържаха мъж отправил закана за убийство към свой съселянин и неговото семейство. Сигнал за случилото се бил подаден вчера следобед в РУ-Септември. Към мястото незабавно са изпратени полицейски автопатрули, които установили, че на улица в село Виноградец възникнало спречкване. Инициатор на скандала бил 49-годишен жител на същото село. Криминално проявеният мъж държал нож под дрехата си и така отправил заплахи за живота и здравето към свой 53-годишен съселянин и неговото семейство. Заплахите били съпроводени с ругатни и обиди. Униформените задържали извършителя в ареста на РУ-Септември, а спрямо него е образувано досъдебно производство.

 

Млада жена почерпена с алкохол предизвика пътен инцидент. Случката се разиграла рано сутринта вчера на една от улиците на Велинград. 22-годишна жена от село Драгиново загубила управлението над лек автомобил „Санг Йонг“. Возилото напуснало платното за движение и се спряло в стълб на уличното осветление. На мястото пристигнал екип на РУ-Велинград и униформените тествали младата жена с дрегер. Оказало се, че шофьорката е зад волана с 1.41 промила концентрация на алкохол. Тя била задържана в ареста, а по случая е образувано бързо производство.   

 

Полицейското управление във Велинград разследва случай на нахапано от куче дете. В събота малко преди полунощ в РУ-Велинград бил получен сигнал от столична болница. От там информирали органите на реда, че при тях е прието за лечение 11-годишно момче от велинградско село, което било нахапано от куче. Към мястото на инцидента са изпратени полицейски служители, които установили, че няколко часа по-рано на кръстовище в селото пострадалото дете било нахапано от куче от породата „хъски“. Домашният любимец успял да се отвърже и да напусне имота на 27-годишния си стопанин от същото село. Последвало нахапване на малолетното момче в областта на лицето. То било транспортирано от близки до МБАЛ-Велинград, а от там в столична болница в отделение по неврохирургия. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.   

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички