Спорт

Отново е ред на Шампионската лига - Хебър се изправя срещу полския шампион довечера

  16.11.2022 09:25             
Отново е ред на Шампионската лига - Хебър се изправя срещу полския шампион довечера

ПАЗАРДЖИК. Днес волейболният шампион на България - Хебър, се изправя срещу полския Алурон Варта Заверче в мач от втория кръг на група „B“ на Шампионската лига. Срещата в зала „Васил Левски“ е днес от 19:00 часа и ще може да я наблюдавате на живо в ефира на MAX Sport 1. Момчетата на наставника Камило Плачи ще търсят първи успех в тазгодишното издание на турнира пред своя публика, след като в първия кръг допуснаха драматична загуба с 2:3 гейма в гостуването на Берлин РВ, въпреки че имаха аванс от 2:0 гейма. В същото време Заверче, който пристигна вчера в Пазарджик, стартира с успех в Шампионската лига, след като надделя у дома над турския Хлакбанк Анкара с 3:1 гейма. Под въпрос за днешната среща за Хебър остава австрийският разпределител Александер Туш, а със сигурност срещата срещу бронзовите медалисти от първенството на Полша пропуска бившият национал Николай Николов, който е контузен.

Над 30 полски фена се очаква да дойдат за двубоя. От клуба ги приветстват и им казват "Добре дошли". Пазарджиклии призовават своите привърженици за подкрепа, и заедно да направят страхотна атмосфера. Ето какво написаха от щаба на "тигрите":

"Шампионска лига се завръща в Пазарджик!
Днес волейболният шампион Хебър излиза срещу Aluron CMC Warta Zawiercie в първи домакински мач от груповата фаза на най-престижния европейски турнир. Нека тази вечер покажем на Европа каква публика има в нашия град! Смело напред!".

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички