Други

Пазарджишки ученик спечели Специалната награда в Деветия Национален конкурс „Въведение Богородично“

  29.11.2022 13:51             
Пазарджишки ученик спечели Специалната награда в Деветия Национален конкурс „Въведение Богородично“

Пазарджишки ученик спечели Специалната награда а Деветия Национален конкурс "Въведение Богородично" и бе отличен от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай за рисунката си в раздел "Рисунки и икони".

Спас Мерджов е ученик в 9-ти клас в ЕГ "Бертолт Брехт" и е част от школата по рисуване на Светлозара Кузева при читалище "Виделина". Сред отличените ученици в различните възрастови групи има и други представители от Пазарджишка област.

Целите на конкурса за рисунка и литературна творба са да стимулира творческите заложби и изяви на учениците да изразят чувствата и вълненията си по повод християнския празник; да вникнат в ролята и важността на семейството – да съхранява любовта, да възпитава децата си във вяра, благочестие, почит и уважение към родителите, както малката Мария - Св. Богородица, за да може човек най-пълноценно да изпълни своята мисия в света.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички