Понеделник, 06 Фев 2023
 
Регионът

Панагюрище засиява с коледна украса на 1 декември

  29.11.2022 17:07             
Панагюрище засиява с коледна украса на 1 декември

Триметров полярен мечок, леден човек и приказен принц са само малка част от изненадите и атракциите, предвидени в спектакъла

В навечерието сме на едни от най-светлите и най-чаканите празници. Броени дни остават до Коледа и началото на Новата 2023-та година. Община Панагюрище организира поредица от събития, за да повдигне коледния дух на жителите и гостите на общината, първото от които е  запалването на светлините на  коледна украса на 1 декември в 17:30 часа на площад „20-ти април“.

С музикална програма в коледната атмосфера ще пренесат присъстващите хорът „Децата на Панагюрище”, както и възпитаниците на ЦПЛР-Панагюрище.

С празничния спектакъл „Бяла магична приказка” ще посрещнат белобрадия старец - Дядо Коледа жителите и гостите на града. Освен това, могат да станат свидетели на невероятно магическо шоу,  чийто водещ ще е известният български илюзионист Борислав Борисов, Боби Шоу. Триметров полярен мечок, леден човек и приказен принц са само малка част от изненадите и атракциите, предвидени в спектакъла.

Целият месец декември ще е изпълнен с много събития, които не само ще допринесат за празничната атмосфера, но и ще разкрият онази споделеност на доброто, вярата и надеждата, носеща вълшебния дух на Коледа, разкриват от Община Панагюрище.

(Зн)

 


Свързани