Спорт

Две победи и шампионски пояс за кикбоксьорите на “Спартак Пазарджик“ в К1 от веригата Pro Fight

  30.11.2022 08:53             
Две победи и шампионски пояс за кикбоксьорите на “Спартак Пазарджик“ в К1 от веригата Pro Fight

Кикбоксьорите на „Спартак Пазарджик“ затвориха спортно-състезателната година с победи и пояс на Pro Fight.

Както „Знаме“ вече писа, изминалата събота (26 ноември) бойци на пазарджишкия спортен клуб по кикбокс взеха участие в 21-то издание на професионалната верига Pro Fight, което се проведе в гр.Дупница при изключително голям интерес и препълнена зала. Изиграха се три подгряващи мача и 9 професионални срещи. От нашите Ангел Коцев взе участие в подгряващ  мач при 13-14-годишните до 57 кг, стил лоукик, и сред зрелищна битка загуби по точки.

Илия Ненов игра финален мач за пояс , неговата категория -78 кг стил К1, се разигра в две последователни гали, като шампионат, след победа в първата гала Илия доказа,че е фаворита в категорията и спечели убедително финалния  мача  срещу Костадин Стойков  от Бултрас- гр.Пловдив, който  получи  лекарска забрана след тежък удар с коляно на Илия.

Александър Рибников в стил К1, категория до 67 кг, се наложи срещу Мелих Мюмюн от Десант - Добрич с когото до момента си бяха разменили по една победа и една загуба.

Да припомним, че Сашо и Личо станаха бронзови медалисти на европейското първенство за мъже в Турция преди седмица, а Рибата за един месец направи четири състезания, от които и държавно първенство по бокс за мъже.

Тримата бойци заслужиха поздравленията от старши треньора Илко Аджов.

„Браво на нашите бойци! Въпреки че е с година по малък и по лек от противника си, Ангел направи невероятен мач, много сърцат и смел, даде заявка, че занапред ще се чува често за него. Затова и бе изпратен с ръкопляскания от публиката. Личо постигна убедителна победа, а Александър доминираше убедително първите два рунда. След това в третия рунд Мелих вдигна темпото, но Риба, както го наричат всички, успя да задържи играта и да победи с 2-1 съдийски гласа. Изключително представяне на профи ринга на момчетата от Пазарджик, Илия вече има статистика 3-0 без загуба до момента а Сашо 4-2, така приключват състезателната 2022 година за тях“, доволен е Аджов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички