Регионът

Панагюрище засия коледно

  02.12.2022 08:31             
Панагюрище засия коледно

Много събития ще носят духа на празника през целия месец

В навечерието сме на едни от най-светлите и най-чаканите празници. Броени дни остават до Коледа и началото на новата 2023 година. Община Панагюрище организира поредица от събития, за да повдигне празничния дух на жителите и гостит.е.

Първото от тях бе запалването на светлините на коледна украса на площад „20-ти април“ в четвъртък. Хорът „Децата на Панагюрище” и възпитаниците на ЦПЛР-Панагюрище потопиха присъстващите в коледната атмосфера. Дядо Коледа пък бе посрещнат с празничния спектакъл „Бяла магична приказка”. Имаше и магическо шоу с водещ  -известният наш илюзионист Борислав Борисов, Боби Шоу. Триметров полярен мечок, леден човек и приказен принц бяха само малка част от изненадите и атракциите в спектакъла.

Целият месец декември ще е изпълнен с много събития, които не само ще допринесат за празничната атмосфера, но и ще разкрият онази споделеност на доброто, вярата и надеждата, носеща вълшебния дух на Коледа, обещават от Община Панагюрище.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички