Четвъртък, 16 Мар 2023
 
Регионът

Тази вечер палят светлините на коледната елха в Пещера

  14.12.2022 15:31             
Тази вечер палят светлините на коледната елха в Пещера

Тази вечер, от 17:00 часа, на площад "България", ще бъдат запалени тържествено светлините на коледната елха. Кметът Йордан Младенов кани всички на празника. За малчуганите ще се грижат кака Лара, артистите от театър "Пан", както и изпълнители от Ню АРТцентър.
За първи път гостите и жителите на града ще присъстват на откриването на ледена пързалка, монтирана срещу сградата на Общината. Атракционът ще работи за всички, желаещи да се забавляват с кънки на лед и да прекарат незабравимо време със семейството и приятелите.
А началото на празничните прояви в общината бе поставено по-рано днес с коледното шоу "Веселата Коледа на сърдитата лелка", което събра децата от детските градини и първокласниците. Представлението бе подарък за тях от Община Пещера.
(Зн)

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички