Крими

Полицейският бюлетин на 19 декември 2022 г.

  19.12.2022 13:06             
Полицейският бюлетин на 19 декември 2022 г.

Четирима мъже са задържани за притежаване на наркотици за времето от петък до днес. Двама от тях дори управлявали автомобили под въздействието им. Екип на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик спрял за проверка лек автомобил „Опел“. Оказало се, че 19 годишен от пазарджишкото село Алеко Константиново, който е пътник в автомобила съхранява  две полиетиленови топчета и цигара, съдържащи синтетичен канабиноид. Няколко часа по-късно на кръстовище в града отново автопатрул на участъка извършил проверка на  „Фолксваген“ с водач 23-годишен мъж от пловдивското село Триводици. Униформените установили, че той пренасял две полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид. Освен това бил зад волана под въздействието на наркотици.

Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли автомобил „Хонда“ , управляван от 35-годишен жител на областния град. Криминалистите установили, че шофьорът държи в себе си две пластмасови бутилки с малко над 12 грама суха маса от глави и съцветия. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Мъжът също шофирал под въздействието на упойващо вещество. Вчера униформените от участък „Изток“ в Пазарджик предприели проверка на 35-годишен жител от едноименния квартал. При вида им той опитал да се отърве от две топчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. След направения полеви наркотест се оказало, че съдържанието реагира  положително на амфетамин. И четиримата са задържани в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят бързи производства.

Двама водачи са задържани от полицаите в региона през уикенда. И в двата случая шофьорите опитали да избягат и укрият от органите на реда. В събота вечерта на улица в септемврийското село Ветрен дол автопатрул ри РУ-Септември подал сигнал със стоп-палка на водача на микробус „Фиат“ да спре. Той обаче не се подчинил на органите на реда и продължил по пътя си. Автопатрулът го последвал и на изхода от селото по посока за село Братаница беглецът бил спрян. Зад волана се оказал неправоспособен 19-годишен тийнейджър от село Ветрен дол. Освен това той бил зад волана с 1.90 промила концентрация на алкохол. Аналогична ситуация се разиграла вчера следобед на пътя между Сърница и Доспат. Екип от участъка в Сърница спрял за проверка „Мерцедес“, управляван от 39-годишен жител на Доспат. Униформените бързо установили, че мъжът използвал чужди регистрационни табели, издадени за друг автомобил. Осъзнавайки случващото се шофьорът изоставил возилото си и побягнал по посока за Доспат. В резултат на предприетото издирване скоро той бил задържан. Спрямо двамата се водят бързи производства.          

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички