Крими

Полицейският бюлетин на 20 декември 2022 г.

  20.12.2022 12:14             
Полицейският бюлетин на 20 декември 2022 г.

Двама са задържани след проверка на джип в Пазарджик. Вчера следобед на улица в областния град автопатрул при местното полицейско управление спрял за проверка джип „Порше“. Оказало се, че 34-годишният му водач от Пазарджик е зад волана под въздействието на наркотици. Униформените открили у пътуващия до него 29-годишен пазарджиклия 6 полиетиленови топчета и саморъчно направена цигара. Съдържанието на всичките се оказало марихуана. И двамата са задържани в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. По случая се водят две бързи производства.

Още двама шофьори са задържани в арестите на РУ-Панагюрище и Пазарджик. Тази нощ на улица в Панагюрище автопатрул извършил проверка на „БМВ“, управлявано от 30-годишен жител на село Попинци. Оказало се, че младият мъж представил пред органите на реда неистинско свидетелство за управление на МПС, издадено от Република Чехия.

В района на бензиностанция екип от РУ-Пазарджик засякъл „Ауди“, зад волана на което бил 61-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница. Оказало се, че той шофира по улиците на града с 1.24 промила концентрация на алкохол. Спрямо двамата водачи се водят бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички