Четвъртък, 23 Мар 2023
 
Пазарджик

За активните граждани - ваучери за 7000 лева дари „Технополис“

  22.12.2022 09:40             
За активните граждани - ваучери за 7000 лева дари „Технополис“

ПАЗАРДЖИК. По повод направено дарение кметът Тодор Попов коментира: "Фирма "Технополис" днес прави един мил жест  и аз искам да им благодаря, защото тази компания, освен, че направи големи инвестиции в нашия град, има и необходимия интелект да откликва на нашата социална политика, която е насочена предимно към активни хора, правещи важни и полезни неща за града ни.

Те бяха така любезни да направят едно дарение за Община Пазарджик в размер на 7 хил. лева под формата на ваучери от 200 лева, които могат да се ползват за срок от една година в магазин "Технополис" за закупуването на всякакви неща от там", поясни кметът при срещата си с представители на компанията. Той благодари сърдечно и обясни, че тези средства ще бъдат включени към  програмата "Граждански импулс", която стимулира активни граждани във връзка с реализирането на приоритетни политики, свързани с опазването на природната среда, благоустрояването на града и създаването на по-добри условия за живот в различните квартали.

"Сигурен съм, че всяка добрина в живота се връща. Така че това добро дело е оценено от нас, силно се надявам да е оценено и от Господ  и да ви върне тези добри дела многократно", пожела Тодор Попов.

Управителят на магазин "Технополис" в Пазарджик Димитър Иванов сподели, че от много години работят успешно с кмета на града и Общината.

"Получаваме едно много добро съдействие от негова страна и в знак на благодарност към него и към Община Пазарджик протягаме ръка всяка година, за да помогнем  с каквото можем и съдействаме  развитието на града да продължава в добрата посока.

Благодарим на Община Пазарджик и на г-н Попов за съвместната работа", каза още Димитър Иванов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички