Пазарджик

В Спортното събраха 1905 лева за Наско

  22.12.2022 11:30             
В Спортното събраха 1905 лева за Наско

ПАЗАРДЖИК. 1905 лева е сумата, която Спортно училище преведе по сметка за лечението на 4-годишния Наско от Пазарджик. Средствата са събрани от продажбата на картички и коледни сувенири, изработени от учениците в часовете по изобразително изкуство и технологии и с помощта на учителите си – Деница Гатева и Ирина Цанева. Към събраната от учениците сума се присъединиха и учителите с лични дарения.

„Искахме да направим нещо добро и затова дарихме средства за лечението на това лъчезарно дете. Стискаме палци всичко да свърши благополучно. Всяко дете има право на щастливо детство, да играе, да спортува, да се учи. Ние го правим, искаме и Наско да изживее тези емоции.“ Така обясниха решението си учениците от Спортното училище.

Всяка година младите спортисти организират Коледен благотворителен базар. Тази година той беше под надслов „Заедно можем повече“ и обедини усилията на ученици и учители за тази добра кауза.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички