Четвъртък, 30 Мар 2023
 
Пазарджик

В Спортното училище учредиха Ученически парламент

  29.12.2022 09:06             
В Спортното училище учредиха Ученически парламент

Това е организация, създадена от учениците с основна цел да се грижи за интересите на учениците. Общите усилия и координирани действия ще помогнат на всеки при осъществяване на най-смелите му проекти, не само в обществен, но и в личен план. От друга страна, проблемите, възникващи в един или друг клас на училището, могат чрез Ученическия парламент да намерят бързо своето решение.

Организацията има правото и задължението да действа в такова сътрудничество с ръководството на училището, педагогическия съвет и отделните учители, че да съумее да направи и по-приятно, и по-полезно времето, през което учениците се обучават в Спортно училище. Не на последно място чрез Ученическия парламент всеки ученик ще може да придобие знания относно гражданското общество, правата и задълженията на всеки човек.

Ученическият парламент беше учреден и се ръководи от Людмила Атанасова – председател на комисията за борба с противообществените прояви към Спортното училище.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички