Четвъртък, 13 Апр 2023
 
Регионът

Жена от Костандово има нужда от помощ

  12.01.2023 14:04             
Жена от Костандово има нужда от помощ

Дни преди Коледа получава инсулт, тя и двете й малки деца се надяват на съпричастност

Самотна майка от Костандово има нужда от подкрепа. Тя не се е обръщала за помощ, но нейни съграждани решават да подадат ръка. Заедно с децата си, живеят в нищета.

Албена Груева Ангелова е на 46 години. Дни преди Коледа получава инсулт, който впоследствие обездвижва едната й ръка. Няма никаква възможност да работи, за да задоволява най-елементарните си човешки потребности, както и тези на двете й деца: Илия, който е в трети клас, и Надка , която е първокласничка. Това написа кметът на Костандово Валентин Вигнев във Фейсбук.

“За момента кметство Костандово е осигурило в краткосрочен план прехрана и дърва за семейството, но те ще имат нужда от нашата обща подкрепа”, сподели Биляна Бешева, учителка от града и двигател на сдружение “Доброто е тук”, която заедно с няколко деца- доброволци посетиха нуждаещите се.

На семейството са необходими храна, дрехи, обувки, дърва за огрев, ученически пособия, парични средства, домакински уреди, помощ.

Поставени са колички в четири магазина в центъра на Костандово, където който иска може да дари продукти. Може да предоставите вашата помощ и лично в дома на семейството или в сградата на кметство Костандово, за да й бъде предадено.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички