Крими

Извадиха две стометрови мрежи от язовир ”Доспат”

  20.01.2023 07:17             
Извадиха две стометрови мрежи от язовир ”Доспат”

СЪРНИЦА. През последните дни контролните органи на ИАРА към „Рибарство и контрол“ са извършили проверки на различни водоеми из страната. След подаден сигнал от граждани, служители на сектор „Рибарство и контрол“ град Смолян са проверили района на язовир „Доспат“. Край махала Крушата на град Сърница е открита поставена в работно положение хрилна мрежа с дължина от 100 м. Мрежата е иззета, а уловената в нея пъстървова риба от вида пелед – 2 броя с тегло около 2 кг, освободена и върната обратно във водата.

Заложена в работно положение хрилна мрежа е установена и в района на Тихия кът в местността Орлино. Мрежата с дължина 100 м е иззета, а уловената в нея риба – също от вида пелед, около 5 кг, е върната обратно във водата жива.

Отново на язовир „Доспат” служители на ИАРА са извършили рутинна проверка на петима души, като нарушения на правилата за любителски риболов не са били установени.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички