Крими

Полицейският бюлетин на 24 януари 2023 г.

  24.01.2023 11:14             
Полицейският бюлетин на 24 януари 2023 г.

Продължава активната дейност по противодействие на притежанието и разпространението на наркотици в областта. Служители от РУ-Септември задържаха двама млади мъже за притежаване на дрога. Вчера служители от „Криминална полиция“ при полицейското управление в Септември засекли двама мъже на 23 и 24 години от пловдивското село Триводици. Последвали проверки, при които криминалистите открили у двамата две полиетиленови пликчета със суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че дрогата е синтетичен канабиноид. Притежателите и са задържани в ареста за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят бързи производства.

Непълнолетно момче е установено, като извършител на вандалска проява в Пещера. В началото на декември, в полицейското управление била депозирана жалба от местната общинска администрация. Неизвестен напръскал с графити архитектурен паметник в родопския град – часовниковата кула „Сахата“.  Екип от група „Криминална полиция“ при полицейското управление предприел разследване и установил, че автор на проявата е 14-годишно момче от пещерския квартал „Пирин“. По случая се води преписка, а с тийнейджъра работи инспектор „Детска педагогическа стая“.

Криминалисти от РУ-Пазарджик заловиха млад мъж използвал неправомерно данни от чужда кредитна карта. През октомври в РУ-Пазарджик се получил сигнал от 26-годишен мъж от пазарджишкото село Црънча. Той се оплакал, че неизвестен е придобил данните от кредитната му карта и играл в онлайн сайтове за спортни залагания. При проведеното близо тримесечно разследване се установило, че автор на престъплението е 30-годишен съселянин на потърпевшия. Щетите от деянието са в процес на изясняване, по случая се води преписка.       

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички