Крими

Задържаха пазарджишки шофьор на ГКПП ”Кулата”

  31.01.2023 16:14             
Задържаха пазарджишки шофьор на ГКПП ”Кулата”

Граничари са арестували водач от Пазарджик на ГКПП „Кулата”, съобщиха  от пресцентъра на МВР. Задържането е заради стоки, имитиращи продукти на защитени търговски марки. Действията са били осъществени вчера от екипът по противодействие на контрабандата, нарушенията и престъпленията, свързани с ДДС и вътрешно-общностното придобиване на стоки към ГКПП „Кулата“.

Служителите на реда са проверили товарен автомобил DAF, влизащ от Гърция. Камионът е бил управляван от 47-годишен мъж от Пазарджик, а представените от него документи сочели, че превозва кашони с играчки. В рамките на извършения контрол, зад тапа от няколко кашона с играчки, граничните полицаи са установили стоки, за които има съмнения, че имитират защитени търговски марки – общо 314 кашона. Шофьорът е задържан. Уведомен е дежурен прокурор, по случая е заведено досъдебно производство по описа на ГПУ-Петрич.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички