Крими

Полицейският бюлетин на 1 февруари 2023 г.

  01.02.2023 10:24             
Полицейският бюлетин на 1 февруари 2023 г.

Мъж направил опит за домова кражба е задържан от служители на РУ-Септември. В края на ноември апаш разбил прозорците от две врати на къща, собственост на 44-годишен жител на село Голямо Белово. Мъжът направил опит да извърши кражба от жилището, но не успял и избягал. В хода на разследването се оказало, че автор на неуспешното посегателство е 33-годишен мъж от Костенец. Той е задържан, а спрямо него се води досъдебно производство.

Млада жена, притежаваща наркотици, е задържана в РУ-Велинград. Това станало вчера по време на рутинна проверка на автомобил. Автопатрул от полицейското управление в курорта спрял „Опел“ с водач мъж на 41 години от пазарджишкия квартал „Изток“. Пътуващата до него 33-годишна жителка на Пещера носела в себе си полиетиленово топче със суха растителна маса. Оказало се, че това е синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателката и задържана за срок от 24 часа в ареста.

Почерпен с алкохол шофьор от беловското село Мененкьово е прекарал нощта в ареста. Снощи на улицата в селото автопатрул при РУ-Септември спрял лек автомобил „Рено“. Зад волана бил 49-годишен мъж - жител на същото село. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.72 промила концентрация на алкохол. Шофьорът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство.

Полицаи от участъка в Лесичово откриха незаконно добита дървесина в частен имот. Вчера екипи от участъка извършили проверка в двора на 48-годишен мъж от село Калугерово. Вътре органите на реда открили да се съхраняват общо 13 кубически метра дървесина за огрев от различен вид. Тя не била маркирана с контролна горска марка, а притежателят и не разполагал с никакви документи за произхода и. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички