Пазарджик

Адвокатите избират делегати за националното събрание и състав на Съвета на АК

  04.02.2023 08:40             
Адвокатите избират делегати за националното събрание и състав на Съвета на АК

Александър Чалъков смени Кирил Александров като председател на Адвокатската колегия

ПАЗАРДЖИК. Тази неделя ще се състои повторен избор за състав на съвета на Адвокатската колегия и делегати за националното общо събрание на адвокатите, което ще се състои в столицат. Преди седмица този избор не се състоя, поради голямата численост на предложените кандидатури.Както писахме във вестника, новият председател на Адвокатската колегия е адвокат Александър Чалъков. Той смени на поста колегата си Кирил Александров след като бе избран на провелото се в пленарна зала на Общината  годишно-отчетно общо събрание на колегията миналата събота. На форума бе издлушан доклада на досегашния председател Кирил Александров. Събранието трябваше да избере още Адвокатски съвет, Контролен съд, Дисциплинарен съд и делегати за националното общо събрание на адвокатите в София. В него ще участват представители на адвокатските колегии при норма на представителство един делегат на 40 адвокати.

Александър Чалъков има 21-годишна практика като адвокат и член на Адвокатска колегия-Пазарджик. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски”, специалност „Право”. Председател на Дисциплинарния съд на Адвокатска колегия – Пазарджик, председател на „Ротари клуб – Пазарджик”, но и извън ротрианските редици е активен дарител, макар и да не обича да им дава гласност, запознати сме в редакцията на  „Знаме”. Адвокат Чалъков е зам.-председател на общинската организация в Пазарджик на ПП „Екогласност”. Представител за Пазарджишка област на „Федерация на потребителите в България” и в качеството си на такъв безплатно консултира всички потребители, които смятат, че са им нарушени правата. Ловът и спортната стрелба са сред хобитата му. Семеен, с две деца.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички