Пазарджик

Представят нови възможности за малките и средни предприятия в областта

  06.02.2023 14:19             
Представят нови възможности за малките и средни предприятия в областта

ПАЗАРДЖИК. На 8 февруари 2023 г. в областния град ще се проведе семинар:,,Представяне на нови възможности за малките и средни предприятия“, канят всички заинтересувани от Търговско-промишлената палата в Пазарджик. Събитието е от 10 до 12 часа в хотел „Форум“ . Входът за семинара е свободен.

В програмата е включено представяне на пилотен проект с награден фонд 50 000 евро „Акселераторска програма за стартъпи в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и източна Европа“. Предвидено  е представяне на трансгранична акселераторска програма Coworking и обучение на млади предприемачи, както и представяне на провеждани в България трактори и прикачен инвентар в помощ на земеделските производители.

Семинарът в Пазарджик се организира съвместно от Център за насърчаване сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от централна и източна Европа, Стопански факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Национална компания индустриални зони, Българо-китайската търговско-промишлена палата, Национална служба за съвети в земеделието и БТПП-Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички