Крими

Полицейският бюлетин на 21 февруари 2023 г.

  21.02.2023 12:08             
Полицейският бюлетин на 21 февруари 2023 г.

Пожарникари от РСПБЗН-Пещера и колегите им от противопожарния участък  в Брацигово са гасили пожар в имот, намиращ се в брациговското село Козарско. Вчера, малко преди обед в РСПБЗН-Пещера бил получен сигнал за пожар в имот, собственост на 79-годишен жител на селото. Към мястото незабавно потеглили два противопожарни автомобила с дежурната смяна огнеборци. Екипите успели да локализиран и изгасят пожара. Станало ясно, че първоначално огънят е тръгнал от външен навес на къща и се прехвърлил към навеса и на съседна къща. В резултат на това са изгорели около 4 кубика дървесина за огрев и 15 бали с фураж. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пещера, образувано е досъдебно производство. Изясняват се причините довели до възникването на инцидента. 

 

Млад мъж притежаващ наркотици е задържан в ареста на РУ-Пещера. Това е станало вчера по време на полицейска проверка на 35-годишен мъж от Пловдив. Служители от група „Криминална полиция“ открили у него полиетиленово топче с кафяво прахообразно вещество. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за хероин. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.    

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички