Регионът

На 14 март обществено обсъждане на социалните услуги, финансирани от държавата

  10.03.2023 14:32             
На 14 март обществено обсъждане на социалните услуги, финансирани от държавата

ПЕЩЕРА. Във връзка с чл.35, ал.1, т.1 и т.2 от Закона за социалните услуги и на основание чл.42 от Наредбата за планирането на социалните услуги, на 14 март 2023 г. от 17.00 часа, в Заседателната зала на Общински съвет – Пещера, ул. „Дойранска епопея“ №17, ще се проведе представяне пред широката общественост на проект на Анализ на потребностите на община Пещера от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и обществено обсъждане на Предложение за планиране на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет, които да бъдат включени в Националната карта на социалните услуги.

Целта на обсъждането е да бъде чуто мнението, становището и предложението на максимално широк кръг от заинтересовани страни, във връзка с разработения анализ на потребности и предложението за планиране на социалните услуги.

Проектите на Анализа на потребностите на Община Пещера от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и Предложението за планиране на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет са публикувани на интернет страницата на Община Пещера – www.peshtera.bg.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички