Други

Наша изба участва в сериала “Вина“

  01.04.2024 08:27             
Наша изба участва в сериала “Вина“

Финалът на втория сезон на тв сериала „Вина“ счупи рекордите по гледаемост в националния ефир. В предпоследния 23-ти епизод място имаше и винарната в пазарджишкото село Црънча Tsarina Wine. А главният технолог на избата бе и почти „главен герой“ на изложението на винопроизводителите „Море и вино“ – освен че не излизаше от кадър, именно неговите снимки гледаше съпругата на Филип (Владимир Зомбори) Марта (Кристина Верославова) на телефона си преди нановод а я обземе ревността към Елина (Елена Зомбори)…

Че винарското изложението нямаше да изглеждаше достоверно без подкрепата на партньорите, признаха и авторите на сериала и изразиха специални благодарности на DiVino.BG и на винарните, които участваха на снимките в Бургас - Villa Maria Estate, Borovitza Winery, GeorgieviBros.-WinemakeryClub, DiVes winery, Winery Manolev, AYA Estate Vineyards, „Златен Рожен“, Винарска изба „Вила Мелник“, Menada, Sintica Winery и Tsarina Wine.

„Невероятно вълнуващо беше за нас да се включим в снимачния процес и да станем част от сериала "Вина"! Преживяването на задкулисната магия на киното беше просто незабравимо. Запознаването с талантливите актьори беше истинско удоволствие за нас като фенове на филма. Още по-вълнуващо е, че режисьорите включиха реални личности от винената индустрия, за да направят епизода по-истински! Благодарим на екипа на тв сериала „Вина“ за тази изключителна възможност!“, реагираха от избата след снимките.

(Зн)


Свързани