Понеделник, 25 Яну 2021
 
Крими

Проститутките си имат квартал, ходят без маски на работа

  28.04.2020 04:16             
Проститутките си имат квартал, ходят без маски на работа

ПАЗАРДЖИК. Проститутки – основно от квартал „Изток”, от години работят в покрайнините на Пазарджик, но с обособяването на бизнес инфраструктурата между Мирянско шосе и главния път за Пловдив I-8 дейността им се е разраснала, алармират наши читатели. Наша проверка показа, че асфалтираният път край новата база на фирма РАИС и фабриката за водолазна екипировка MARES е осеян не със стотици, а с поне хиляда неразграждащи се стари и нови мокри кърпички и салфетки, използвани презервативи, опаковки от вода за уста и овлажнители, чашки от кафе и шишета минерална вода… Гледахме, но никъде не видяхме захвърлени маски, както да речем – по улиците на Пазарджик. Може би, защото на труженичките тук не им трябват. Така обаче те създават опасност от разпространяване на COVID-19. Битови остатъци от платената любов има навсякъде, където стига асфалта (сводниците и клиентите са моторизирани), че дори и в началото на полските пътища. Това си е цял квартал.

Работещи в предприятията наоколо коментират, че още преди да е паднал мрак някои от по-смелите жрици на любовта застават на пост. По думите им, проститутките в последно време са се увеличили и сега са поне десетина.

„В Районното управление в Пазарджик преди време са получавани сигнали за проституиращи жени около кръстовището за пътя към Огняново, както и за пътя Пазарджик – Пловдив. Имаме и съставени актове, а при някои случаи и досъдебни производства, коментира пред „Знаме” говорителят на ОД МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Актове са съставяни за липса да документи за самоличност, защото доказването на неморалното деяние е трудна задача – още повече, трябва да се докаже системност. Чл. 329. от НК гласи, че пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация. За сводниците пък е предвиден чл. 155, който предвижда до 3 години затвор и от 1000 до 3000 лева глоба за този, който склонява друго лице към проституция или свожда към блудствени действия или съвкупление.

Върбан ВИЧЕВ


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички