За нас

Вестник „Знаме” е единственият областен вестник, а освен това е и най-големият, най-влиятелният и най-дълголетният в Пазарджишка област.

Не без гордост можем да кажем, че „Знаме” (под това име излиза от началото на 1990 г.) се е утвърдил като един от най-разпознаваемите брандове в обществения живот на Пазарджик и региона, и е символ на качествена журналистика. Продължител е на вестник „Септемврийско знаме”, който пък отразява случващото се в тогавашния Пазарджишки окръг от далечната 1959 година до началото на демократичните промени.

“Знаме” е обективен и политически безпристрастен, с богата палитра от журналистически жанрове, списван от професионалисти. За квалификацията на журналистите в редакцията говорят множеството награди през годините, заслужени от колектива, сред които “Журналист на годината” на Съюза на българските журналисти, награда “Паница” за разследваща журналистика, две награди “Журналист на годината “ на Българската асоциация на регионалните медии, както и признанието “Издание на годината” - присъдено от международно жури на международния журналистически фестивал “Вяра, надежда, любов”.

На книжно тяло „Знаме” излиза всеки петък.

Издател на вестника: Димитър Николов
Главен редактор: Тодор Гроздев
Репортери: Пенка Михайлова и Мария Дъбова
Графичен дизайн и предпечат: Васил Гърков
Офис сътрудник: Йорданка Дойчева