Четвъртък, 28 Яну 2021
 
Крими

Установиха собственика на кучето, ухапало две деца и жена

  15.05.2020 15:34             
Установиха собственика на кучето, ухапало две деца и жена
Рамис Джелил от Пазарджик публикува във Фейсбук снимката, минути след втората атака на кучето

ПАЗАРДЖИК. Полицаи от участъка в квартал „Изток” установиха собственика на кучето, което нахапа две деца и жена в близост до местен хипермаркет в сряда вечерта. Това е 71-годишна жена от Пазарджик, която след като е разбрала чрез медиите за случилото се сама е потърсила служители от участъка. По нейни думи тя живее в къщата на още по-възрастната си майка, за която полага грижи.

От ОДМВР-Пазарджик поясниха, че кучето е отглеждано от семейството в двора от около 10 години и за него са полагани грижи. По всяка вероятност забравена отворена входната врата към двора е дала възможност на домашния любимец на излезе на улицата и от там да се придвижва свободно.

По необясними до момента причини то е нападнало последователно момиченце на две и половина години, а минути по-късно 7-годишно дете и неговата 30-годишна майка. След получаване на сигнал за случилото се на място е бил изпратен полицейски автопатрул, който е предприел действия за изясняване на обстоятелствата около инцидентите. Друг екип от униформени е посетил „Спешното отделение” в МБАЛ-Пазарджик, за да установи състоянието на пострадалите. Със съдействието на ОД „Безопасност на храните” и общинската администрация животното е било обработено и настанено от ветеринарен специалист в лечебница. Същата нощ то е починало, като за изясняване причините за смъртта е назначена ветеринарно-медицинска експертиза. В продължение на два дни екипи на участъка в квартал „Изток” провериха десетки сигнали за евентуалния собственик на кучето. Днес възрастната жена от Пазарджик сама се е явила в участъка и е декларирала това обстоятелство. По случая се водят полицейски производства под наблюдението на прокуратурата, уточниха от полицията.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички