Четвъртък, 13 Авг 2020
 
Регионът

Бойко Борисов инспектира Пазарджик и Велинград

  24.05.2020 10:05             
Бойко Борисов инспектира Пазарджик и Велинград

Премиерът Бойко Борисов дойде в Пазарджик навръх 24 май  и инспектира ремонта на пътя Пазарджик-Пловдив. Той возеше кмета на общината Тодор Попов заедно с финансовия министър Владислав Горанов и образователния министър Красимир Вълчев.

 

Кметът представи ремонтирания стадион, ремонтът на пътя за Пловдив и околовръстния булевард „Стефан Стамболов, напомни, че с помощта на държавата общината е реновирала основно половината стадион, направила е мост, ново депо, а сега работи за сепарираща и компостираща инсталация и за рекултивация на депо. "На думи всеки елесен, но важното е като се каже нещо, да се прави", каза домакинът на гостите си, докато обясняваше къде какво ще бъде изградено.

 

Борисов и Попов инспектираха изграждането на ново кръгово кръстовище край пазарджишкото село Мало Конаре на старият път Пазарджик - Пловдив. "Път като слънце", каза по този повод кметът, а премиерът се съгласи.


На кръговото кръстовище до Мало Конаре джипът на премиера спря и в компанията на областния управител Стефан мирев и областния координатор на ГЕРБ Найден Шопов премиерът честити най-светлия български празник и изрази задоволството си от свършената работа, тъй като по думите му това е път, по който минават над 10 000 автомобила. Очаква се отсечката да бъде официално открита до края на месец юни.

 

Премиерът се впечатли от 400-те дка на Парк "Острова", посети и Зоната на здравето и обеща държавата да помогне за изграждането на порутената спортна зала в някогашния работнически спортен комплекс.

След инспекцията Бойко Борисов пое за Велинград, където ще се срещне с местното общинско ръководство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички