Спорт

Пет футболни игрища правят в Септемврийско

  05.06.2020 07:41             
Пет футболни игрища правят в Септемврийско

ВАРВАРА. Ново футболно игрище с изкуствена настилка от най-ново поколение бе официално открито в септемврийското село. До края на годината ще бъдат изградени още четири такива във Ветрен дол, Лозен, Семчиново и Ковачево. Новото игрище във Варвара вече част от спортната база на стадион „Балкан” и ще се ползва напълно безплатно от любителите на спорта в селото. Мероприятието за освещаване на поредната инвестиция уважиха ВРИД-кметът на Община Септември Лилия Етова, бившият кмет Марин Рачев и членове на неговия управленски екип, кметове на кметства, общински съветници и обществени деятели. На събитието присъства и номинираната за частичните избори за нов общински кмет Васка Рачева.

След водосвета, отслужен от отец Кирил, сред най-щастливите бе кметът на Варвара Димитър Деянов.

„Този терен сега струва на общинския бюджет 110 хиляди лева, но то е без аналог измежду всички, изградени до момента в общината. Младежите, които спортуват на подобни изкуствени игрища, лесно ще могат да направят разликата. Откакто Митко е кмет се вижда как нещата вървят в абсолютен синхрон и разбирателство, защото хората от Варвара и Септември винаги са се уважавали и са били приятели”, каза и „виновникът” за спечеления проект Марин Рачев.

Временният кмет Лилия Етова и Васка Рачева подариха на Димитър Деянов три топки „Адидас” – „Шампионска лига”, модел „Истанбул 2020”.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ТРУДОВ ДОГОВОР, ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ,  0896/ 530 441

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ТРУДОВ ДОГОВОР, ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ, 0896/ 530 441

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА , ГЕНОФОНД  ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК : ANGELO SHUMAN , 0895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА , ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК : ANGELO SHUMAN , 0895 33 65 65.

ДАВАМ  ПОД  НАЕМ  АПАРТАМЕНТ,  ДВУСТАЕН, ОБЗАВЕДЕН,  В ПАЗАРДЖИК, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ, ДВУСТАЕН, ОБЗАВЕДЕН, В ПАЗАРДЖИК, 0876 167 663
Всички