Спорт

Максимум още две нови попълнения в „Хебър”

  12.06.2020 07:34             
Максимум още две нови попълнения в „Хебър”

Васев и Ангелов не искат да напускат с неустойка, натирват ги

ПАЗАРДЖИК. ФК „Хебър” ще се сдобие евентуално с още едно, максимум две нови попълнения, коментират пред „Знаме” от спортно-техническия щаб на клуба. До момента новодошлите футболисти при „зелените” са четирима, а интервю с първия от тях – носителят на Купата и Суперкупата на България с „Черно море” Живко Петков, поместихме в миналия брой.

През идващата седмица се очаква най-после да се разтрогнат договорите с Божидар Васев и Янко Ангелов. Двамата полузащитници не приеха намаляване на заплати и с тях няма как да се работи, при това положение ще се отива на споразумение за неустойка. Ангелов обаче със сигурност ще отнесе поне глоба заради пиянски изцепки. Вместо да спазва режим той пийвал алкохол, заяждал се с клиент и дори му посегнал в малките часове в известно пазарджишко заведение. Освен на двамата, от клуба ще изплатят забавените възнаграждения за март, април и юни и на Влади Гаджев. Очаква се обаче той да разтрогне с клуба по взаимно съгласие още днес. Халфът също не е доволен от орязването на заплатата си, но при него драми няма и той става свободен агент.

На сайта си писахме за предвидения лагер в Разлог от 30 юни до 10 юли и планираните 6 контроли. Към момента все още шестата „виси”, защото се очаква отговорът на панагюрския „Оборище”. При отказ за 18 юли ще се намери друг съперник, а преговорите за седма контрола продължават. Ето и плануваните към момента спаринги на момчетата на Николай Митов:

20 юни със „Септември” (София) в София

26 юни с „Локомотив” (София) в Пазарджик

30 юни със „Септември” (Симитли) в Разлог

4 юли с „Монтана” в Банско

8 юли с „Кариана” (Ерден) в Банско

18 юли - предстои да се уточни съперник.

Милко ПЕЛОВ


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички