Пазарджик

Нова платформа свързва търсещите по-добро бъдеще у нас с потенциални работодатели

  25.06.2020 12:53             
Нова платформа свързва търсещите по-добро бъдеще у нас с потенциални работодатели

BULGARIA WANTS YOU e иновативна мултимедийна платформа, създадена от телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов (Иван и Андрей). Това e частна инициатива, изградена с помощта на работодателите и бизнеса в България и подкрепена от различни органи на държавната власт. Разработена е с цел да привлича и подпомага завръщането на българите от чужбина, както и да задържа българите в страната на местния трудов пазар.

- Нашият стремеж е да бъдем мост между хората, търсещи по-доброто си бъдеще в България и техните потенциални работодатели тук, казват инициаторите. И допълват:

- Това е първата по рода си онлайн платформа, която комбинира предложения за работа с богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие и даваща подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните градове в България.

Вие също може да се включите в новото проучване за стандарта на живот в различните градове в България. Данните ще бъдат използвани в специално разработен за платформата @Bulgaria Wants You Калкулатор, даващ информация за това приблизително колко струва да живееш в отделните региони на България.

Анкетата съдържа само 6 въпроса и отнема не повече от 2 минути.

Анкетата е само онлайн и единствените данни, които ще бъдат отчетени са тези, събирани чрез тази активна връзка /линк/.

Разпространявайки информацията за това проучване, вие давате своя принос в каузата на Сдружение ДНК и тяхната платформата Bulgaria Wants You, която цели да свърже хората, търсещи по-доброто си бъдеще у нас с техните потенциални работодатели във вашия регион.

Линк за споделяне: BulgariaWantsYou

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички