Регионът

Турнир по тенис на маса организира фондация „Възраждане на българските села“

  25.06.2020 12:55             
Турнир по тенис на маса организира фондация „Възраждане на българските села“

БРАЦИГОВО. Фондация „Възраждане на българските села" организира през юли две събития, насочени към младите хора в малките населени места. Те ще се реализират с финансовата помощ на Министерството на младежта и спорта, Национална програма за младежта (2016-2020).

Първото събитие е турнир по ТЕНИС НА МАСА, което ще се проведе в три различни дни в две села и един малък град. Всяко състезание е с начален час 10:00, а определените дати на са:

04 юли - с.Борец, общ. Брезово

05 юли - с. Бяга, общ. Брацигово

18 юли - гр. Вършец

Участниците ще бъдат разпределени в три възрастови групи между 15 и 29 години, а

всички желаещи да се включат трябва да се регистрират предварително онлайн

на адрес https://register.zaselata.org/. Записването е безплатно. Състезанието се провежда с любезната подкрепа на спортен клуб „Кидо",Пловдив.

Второто събитие е ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ, което ще стартира в началото на юли и ще продължи 13 седмици. 
Онлайн обучението е насочено към библиотекарите и младите хора от малките населени места и целта му е да им предостави знания и умения за създаване на интернет сайт. В резултат се очаква участниците да изградят и поддържат минимум 2 години сайт на своето населено място, на местното читалище, собствен блог или друг вид интернет сайт. Повече информация и начина за записване ще намерите на фейсбук страницата на „Възраждане на българските села" https://www.facebook.com/RevivalOfTheBulgarianVillages
След гласуване във Фейсбук групата „Да възродим българските села"

ще бъде определен създателят на НАЙ-ДОБРИЯ САЙТ на населено място,

който ще бъде награден с персонален компютър (laptop), а в местното читалище фондация "Възраждане на българските села" ще оборудва компютърна зала. В общината със създадени най-голям брой интернет сайтове ще бъдат изградени интернет зали във всяко читалище по стандартите на фондацията.

Фондация "Възраждане на българските села" е организация, чиято цел е да подпомогне младите хора от малките населени места в желанието им за образование и допълнително обучение. Фондацията се стреми чрез различни събития и онлайн обучения да върне младежите към читалищата и здравословния начин на живот. До момента "Възраждане на българските села" е оборудвала безвъзмездно 36 зали на територията на 14 общини в страната. Във фондацията членуват повече от 70 доброволци.

За контакти и допълнителни въпроси може да пишете на [email protected]

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80.

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80.

ТЪРСИМ РАБОТНИЦИ ЗА ОПАКОВАНЕ НА ЗАКУСКИ, КАНДИДАТИТЕ С ОПИТ СА С ПРЕДИМСТВО, ЗАПЛАТА ОТ 800 ДО 1000 ЛВ.,  0988 390 693 , 0899 333 459

ТЪРСИМ РАБОТНИЦИ ЗА ОПАКОВАНЕ НА ЗАКУСКИ, КАНДИДАТИТЕ С ОПИТ СА С ПРЕДИМСТВО, ЗАПЛАТА ОТ 800 ДО 1000 ЛВ., 0988 390 693 , 0899 333 459
Всички