Понеделник, 25 Яну 2021
 
Регионът

Мария Маринкова: Проф. Стамен Стаменов имаше информация на друго ниво

  12.07.2020 06:18             
Мария Маринкова:  Проф. Стамен Стаменов имаше информация на друго ниво

Той имаше много приятели в Баташко и Велинградско - и сантимент към нашия край

 

ВЕЛИНГРАД. Проф. Стамен Стаменов обичаше нашия край, а и неговата голяма любов, към която той се обръщаше с „Дария”, е от Батак. Ние пък потърсихме Мария Маринкова. И тя е от Батак и може да говори много за енергийно-информационното поле около нас, защото в продължение на години е изкушена от езотеричното, макар че е доказала, че може да бъде и сериозен бизнесмен. Не само в Баташко и Велинградско, но и в страната я познават като активист на Сдружението на дървопреработвателите и активен защитник на интересите на браншовиците. От десетина години обаче г-жа Маринкова се изявява на друго поприще - посветила е енергията и усилията си в търсене на езотеричното и за целта е ходила и пребивавала на десетки места у нас и в чужбина с тази идея. Представител е на продуктите на руска козметична компания, в които са вложени хилядолетно изпитани рецепти на източната медицина. В основата им са екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет. Намираме Мария Маринкова в офиса й във Велинград.

„Смъртта на проф. Стаменов е голяма загуба. Наистина голяма. Беше изключителен човек и изключителен учен, казва тя.

Човек, през който тече и се канализира съвсем друга информация

Информация на друго ниво, която обаче е жизненоважна за нас като хора и като народ. Смъртта му е безкрайно нелепа, но явно така е било предопределено. Той имаше много приятели в Баташко и Велинградско, обичаше да идва тук, на Цигов чарк, на язовир „Широка поляна”…  Имаше сантимент към нашия край. Последното му идване тук бе на Острова на язовир „Батак”… Отделно правеше срещи с интелектуалци в цялбата страна и навсякъде идваха хора от всички кътчета на България. Проф. Стаменов беше велик приятел. Щастлива съм, че се запознахме покрай една карикатура на Комарницки във Фейсбук и познанството ни прерасна в здрава и искрена дружба. Той ми подаде ръка и ме покани на едно изложение в Бургас. Така започнах да участвам на редица такива изложения, срещи, конференции, където той неизменно присъстваше и където се срещнах и докоснах до хора със съвсем други способности. Хора, които за жалост не искат да ги показват и да говорят за себе си, защото живеем в пошло време”, добавя Мария Маринкова. Тя е горда, че

проф. Стаменов е бил свидетел и съ-участник в постигането на значими резултати с използване на био материала шунгит

Много говорели за биоенергетичното му въздействие, за това как си влияе с додекаедър и пирамида, как може да се използва  при използване на древни и новосъздадени от батачанката и нейните партньори методи за лечение... Всъщност проф. Стаменов още преди три години показа в ефир своя медальон от шунгит. „Взел съм си го отдавна този неутрализатор и не се срамувам да го покажа. Нося си го често, той е с геометрични фигури на шестаграм, не на пентаграм, апликирал съм си го върху плочка от шунгит. Констатирах, че двете апликации много добре си пасват, засилват енергомощта и ми действат благотворно”, увериа професорът в разговор за енергийната защита на човека с Венцислав Маринов - специалист по сакрална геометрия и оргонити. И двамата бяха единодушни, че това е мощен неутрализатор със силно енерго-информационно поле, а това бе подплатено с радиестезични демонстрации в ефир.

Мария Маринкова е убедена, че

проф. Стаменов ни е оставил изключително ценно наследство,

което обаче трябва да бъде съхранено. Предстои среща на приятелите му. Сам проф. Стаменов казваше често колко много не знаем. Думите му бяха, че по въпросите, свързани с торсионните полета, с радиестезичните замервания и с фините структури на планетата-майка официалната наука все още „е много зле”. „Оказва се, че древните са били много по-наясно от нас, а в по-ново време като методика и наука е развито през 30-те години в института „Аненербе” на Третия райх, където са ползвали познанията на Шамбала”, казваше по този повод проф. Стаменов, но бе оптимист, че големите открития в полза на човечеството са някъде в невидимото край нас и е въпрос на време да ни осенят. Ние само не трябва да се отказваме да ги търсим.

Тодор ГРОЗДЕВ


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички