Четвъртък, 28 Яну 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин за 13.07.2020г.

  13.07.2020 12:07             
Полицейският бюлетин за 13.07.2020г.

Служители на РУ-Пещера задържаха водач на лека кола притежаващ наркотици и управляващ возилото си под въздействието им. Снощи около 19.30ч. на улица в брациговското село Бяга автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Униформените установили, че водачът му носи в себе си полиетиленов плик с кафяв прах. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на хероин. Общото количество на откритата дрога е малко над 18 грама. Освен това се оказало, че мъжът е зад волана под въздействието на наркотици. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а хероинът е иззет. По случая се водят бързи производства.

Двама шофьори са задържани по време на полицейски проверки в районните управления на Пещера и Септември. Вчера на кръстовище в Пещера автопатрул предприел проверка на „Ауди“, управлявано от 67-годишния пещерец С.С. Последвал тест с дрегер, като уредът отчел 1.51 промила концентрация на алкохол. В полунощ в септемврийското село Карабунар автопатрул при РУ-Септември извършвал контрол над участниците в движението. При наближаването на лек автомобил „Фолксваген“ униформените подали сигнал със стоп-палка да спре. Водачът обаче не се подчинил и продължил по пътя към село Бошуля. Служителите го последвали незабавно и не след дълго забелязали автомобилът изоставен на черен път. После бил установен и задържан  беглецът, който се оказал К.Д.-28г. от съседното село Виноградец. И по двата случая спрямо водачите са образувани бързи производства.

Две са тежките пътно-транспортни произшествия станали в областта през уикенда. В събота в района на АМ „Тракия“ 29-годишщната И.Н. от Пазарджик загубила контрол над лек автомобил „Сеат“, блъснала се в средната мантинела и от там се озовала в крайпътната канавка. В резултат на това е пострадала возещата се на задната седалка нейна приятелка- Е.П.- 26г. от София. Тя била транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на ключицата.  Втория инцидент е регистриран снощи малко след 18 часа на пътя Велинград.Варвара, в близост до Гара Костандово. 33-годишната Т.С. от Казанлък излязла от отклонение на пътя и предприела десен завой. Така последвал удар в движещ се по главния път „Фолксваген“ с водач 34-годишната  С.Б. от Велинград. За радост при пътно-транспортното произшествия не са пострадали сериозно хора, но са нанесени значителни материални щети по двете возила.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички