Крими

Водач, употребил метадон, повлече полицай с БМВ-то си

  12.08.2020 12:31             
Водач, употребил метадон, повлече полицай с БМВ-то си

Благодарение на бързата и адекватна реакция на полицаи от участъка в пазарджишкия квартал „Изток“ е задържан агресивен водач, който шофирал под въздействието на наркотични вещества.

Случката се разиграла в понеделник следобед на една от улиците в квартала. Автопатрулът засякъл лек автомобил БМВ, управляван от 31-годишния И. Н. Униформените разпознали мъжа, който бил неправоспособен и често нарушавал правилата за движение по пътищата, след което предприели действия за неговото спиране и проверка. С включена светлинна и звукова сигнализация органите на реда подали ясни сигнали на мъжа да спре, но той не се подчинил. Не след дълго обаче бил спрян, а униформените предприели проверка.

Единият от полицаите се приближил до водача, разпоредил му да загаси автомобила и да предостави документите си. И. Н. категорично отказал да се подчини и служителят протегнал с ръка през прозореца, за да вземе ключовете от таблото на автомобила. Тогава шофьорът натиснал педала на газта и повлякъл униформения.

Благодарение на бързата реакция на автопатрула няколко метра по-надолу возилото било спряно. И. Н. е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Пробата му с дрегер “Drugtest”  се оказала положителна за употребата на метадон.

За радост полицейският служител не е пострадал по време на спирането и задържането. С постановление на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик срокът на задържане на агресивния мъж е удължен със 72 часа. Работата по случая продължава, водят се бързи производства.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СТАЯ ПОД НАЕМ, 0878 312 415.

СТАЯ ПОД НАЕМ, 0878 312 415.

НОВ СТАРЧЕСКИ ДОМ В ГР. ПАЗАРДЖИК, УЛ.”ВЛАДИСЛАВ” 35. ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ СОЦИЛНИ УСЛУГИ - ДЕНОНОЩНО, ЛЕКАР И ХРАНА,ТЕЛ. 0876 793 910

НОВ СТАРЧЕСКИ ДОМ В ГР. ПАЗАРДЖИК, УЛ.”ВЛАДИСЛАВ” 35. ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ - ДЕНОНОЩНО, ЛЕКАР И ХРАНА,ТЕЛ. 0876 793 910

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438
Всички