Крими

Полицейският бюлетин на 17.08.2020 г.

  17.08.2020 12:14             
Полицейският бюлетин на 17.08.2020 г.

Риболовец се удави във водите на язовир „Доспат“. Сигнал за случилото се бил подаден в събота по обяд на телефона за спешни повиквания-112. По първоначални данни риболовец се е качил на лодка и навлязъл в язовира в района на местността „Хановете“, която се намира в землището на Сърница. Той обаче паднал от лодката и изчезнал във водите на язовира. На мястото незабавно бил изпратен екип на полицейския участък в Сърница , както и група пожарникари и водолази от РДПБЗН-Смолян. През целия ден в събота спасителите издирвали тялото, но без успех. В неделя действията но търсенето продължили и през деня то било открито и извадено от водолазите на брега. Установено е, че това е 54-годишният С.В. от софийското село Нови хап. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Велинград, образувано е досъдебно производство.

Жена е починала в резултат на тежко пътно-транспортно произшествие. Инцидентът е станал снощи около 18.50ч. на пътя Пловдив-Пазарджик, недалеч от разклона за село Мало Конаре. 70-годишният А.Т. от Пазарджик загубил управлението над лек автомобил „Форд“. Возилото напуснало пътното платно и се преобърнало встрани. По време на обръщането от колата е изпаднала возещата се в нея М.Б.- 58г. от областния град. За съжаление тя е починала на място. Водачът и другият пътник А.А.- 74г. са транспортирани от линейки в МБАЛ-Пазарджик, където са настанени с повърхностни наранявания и без опасност за живота. На мястото е извършен оглед, пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на шофьора са отрицателни. По случая се води дознание.

Немалко нарушения и престъпления извършени от шофьори установиха полицаите в областта през уикенда. В събота рано сутринта бил получен сигнал за инцидент на път между панагюрското село Оборище  и софийското Мухово. Пристигналият на място автопатрул на РУ-Панагюрище констатирал, че 23-годишният И.П. се е блъснал с мотоциклет „Хонда“ в крайпътно дърво. Младият мъж бил неправоспособен, а моторът без регистрационни табели. Той е транспортиран с линейка на „Спешна помощ“ в панагюрската болница с травма с областта на главата. Отново в събота, но около 17.30ч. са получил сигнал в РУ-Пещера за катастрофа в родопския град. 50-годишният пещерец Р.В. загубил управлението над мотопед „Ямаха“ и се блъснал в тротоара. Екип на полицейското управление също пристигнал на мястото и тествал водача с дрегер. Оказало се, че той препускал по улиците на града с 1.37 промила. На всичкото отгоре непосредствено преди да стане катастрофата той противозаконно отнел мотопеда от владението на свой 42-годишен съгражданин.  По време на засилените проверки са засечени неправоспособният Г.Л.- 45г. от Пазарджик и А.К.-44г. от Пловдив. Мъжете шофирали возилата си съответно с 1.62 промила и 2.41 промила концентрация на алкохол. Д.К.- 64г. от пазарджишкото село Мало Конаре бил зад волана на миниван „КИА“ с отнета шофьорска книжка, а возилото без регистрационни табели. Аналогичен е и случая с 19-годишния И.Г. от село Росен. Спрямо всички шофьори са образувани бързи полицейски производства.      

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички