Регионът

Американски легенди на четири колела дефилират през уикенда

  04.09.2020 06:25             
Американски легенди на четири колела дефилират през уикенда

Много игри, изненади и специално подготвено трасе за изпитания очакват участниците

ВЕЛИНГРАД. Жителите и гостите на спа столицата ще могат да се насладят на автосалон от американски автомобили на открито. В събота и неделя курортният град ще бъде домакин на първи по рода си „СПА уикенд събор на атрактивни американски автомобили“. Организаторите на събитието – „Офроуд Клуб 4х4 Велинград”, „Галактик Карс” и Община Велинград обещават много адреналин и добро настроение.

След огромния интерес и успех на офроуд събора в спа столицата на Балканите, местният клуб на любителите на адреналина реши да направи още едно интересно събитие, като покани собствениците на легендарни американски автомобили на СПА уикенд.

На 5 септември /събота/  в 12:00 часа в центъра на града ще пристигнат участниците със своите автомобили, а всички желаещи ще могат да видят на живо атрактивните возила. В неделя в 10.00 ч. сутринта от входа на града ще започне парадната разходка с джипове и пикапи по леки планински маршрути. От Община Велинград са съдействали за разчистването на терена, за да не пострадат колите с по-ниски брони. Там ще има специално подготвено трасе, на което всеки ще може да покаже на какво е способна колата му.

„Ще има много игри и изненади и заедно ще се погрижим да си изкараме добре и да поддържаме доброто настроение през цялото време, коментира Евгени Янкулов от „Офроуд клуб 4х4 Велинград”. Пред „Знаме” той поясни, че феновете на американските легенди на четири колела трябва да очакват стари, редки и скъпи автомобили, а на въпрос да очакваме ли и легендарният „Форд Мустанг Шелби”, с какъвто Никълъс Кейдж ни заслепяваше в „Да изчезнеш за 60 секунди”, той отговори утвърдително.

Организацията е желязна. Хотел в центъра настанява участниците на промоционални цени за двойна стая с включена закуска и СПА процедури. При пристигане всеки участник ще получи индивидуален номер и 2 броя стикери, а всеки автомобил ще бъде подреден по марка и клас на паркинга. След това участниците ще имат достатъчно време да пият по напитка или да си починат за културно развлекателната програма на дансинга в близък нощен клуб след вечерята в ресторанта.

Отсега е ясно, че шоуто ще бъде гарантирано не само за феновете на легендарните американските автомобилни марки „Шевролет”, „Форд”, „Додж”, „Бюик”, „Олдсмобил”, „Кадилак”, „Понтиак”...

Ангел АНАТОЛИЕВ


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички