Пазарджик

Дългогодишен преподавател в НСА избра да се оперира в МБАЛ-Пазарджик

  03.09.2020 14:56             
Дългогодишен преподавател в НСА избра да се оперира в МБАЛ-Пазарджик

Дългогодишният преподавател в НСА доц. д-р Койчо Златев избра да се оперира и лекува в МБАЛ-Пазарджик. След успешния си престой в Урологично отделение той е изпратил благодарствено писмо до министъра на здравеопазването д-р Костадин Ангелов.

Доц. Златев уточнява, че поводът за него е чисто човешки.

„Нуждаех се от бърза и компетентна операция на пикочния мехур. Аз съм от София, дългогодишен преподавател в НСА “В. Левски“, а също така дългогодишен треньор на националния отбор по гимнастика жени, участвал съм в много Световни, Европейски и Олимпийски игри,срещал съм се с много хора, в това число и лекари.

След много срещи, консултации с приятели и специалисти в областта на урологията аз избрах да бъда лекуван и опериран от д-р Пламен Крумов, началник на Урологичното отделение на „МБАЛ-Пазарджик“ АД. Операцията мина успешно, но по-важното е, че видях и усетих, че този млад човек е създал съвременна и иновативна методика и организация. Много знаещ и убедителен в своите действия специалист.

Истинска състрадателност от страна на сестрите и санитарките.

Заварих съвременна и модерна апаратура в това отделение, за което принос има и главният директор на многопрофилната болница д-р Красимир Темнилов и амбицията му всички отделения да се сдобият със съвременно оборудване. Той не се страхува да залага на младите и опита на по-възрастните лекари и специалисти. Ето защо аз казвам, че не е важно мястото винаги да бъде столицата. Идете и се доверете на професионализма и състраданието, които вървят ръка за ръка.“, пише в благодарственото си писмо доц.д-р Койчо Златев.

(Зн)

 

д-р Пламен Крумов, началник на Урологичното отделение

Д-р Пламен Крумов, началник на Урологичното отделение

Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663
Всички