Четвъртък, 24 Сеп 2020
 
Пазарджик

Дългогодишен преподавател в НСА избра да се оперира в МБАЛ-Пазарджик

  03.09.2020 14:56             
Дългогодишен преподавател в НСА избра да се оперира в МБАЛ-Пазарджик

Дългогодишният преподавател в НСА доц. д-р Койчо Златев избра да се оперира и лекува в МБАЛ-Пазарджик. След успешния си престой в Урологично отделение той е изпратил благодарствено писмо до министъра на здравеопазването д-р Костадин Ангелов.

Доц. Златев уточнява, че поводът за него е чисто човешки.

„Нуждаех се от бърза и компетентна операция на пикочния мехур. Аз съм от София, дългогодишен преподавател в НСА “В. Левски“, а също така дългогодишен треньор на националния отбор по гимнастика жени, участвал съм в много Световни, Европейски и Олимпийски игри,срещал съм се с много хора, в това число и лекари.

След много срещи, консултации с приятели и специалисти в областта на урологията аз избрах да бъда лекуван и опериран от д-р Пламен Крумов, началник на Урологичното отделение на „МБАЛ-Пазарджик“ АД. Операцията мина успешно, но по-важното е, че видях и усетих, че този млад човек е създал съвременна и иновативна методика и организация. Много знаещ и убедителен в своите действия специалист.

Истинска състрадателност от страна на сестрите и санитарките.

Заварих съвременна и модерна апаратура в това отделение, за което принос има и главният директор на многопрофилната болница д-р Красимир Темнилов и амбицията му всички отделения да се сдобият със съвременно оборудване. Той не се страхува да залага на младите и опита на по-възрастните лекари и специалисти. Ето защо аз казвам, че не е важно мястото винаги да бъде столицата. Идете и се доверете на професионализма и състраданието, които вървят ръка за ръка.“, пише в благодарственото си писмо доц.д-р Койчо Златев.

(Зн)

 

д-р Пламен Крумов, началник на Урологичното отделение

Д-р Пламен Крумов, началник на Урологичното отделение

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

НОВ СТАРЧЕСКИ ДОМ В ГР. ПАЗАРДЖИК, УЛ.”ВЛАДИСЛАВ” 35. ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ СОЦИЛНИ УСЛУГИ-ДЕНОНОЩНО, ЛЕКАР И ХРАНА,ТЕЛ.0876 793 910.   ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438.

ОБЯВИ /25.09 - 2.10.2020/

ФИРМА ХРИС ПРЕДЛАГА НАМАЛЕНИЕ С 50% НА ЗАМРАЗЕНИ ПИЛЕТА И РАЗФАСОВКИ ОТ 23 СЕПТЕМВРИ ДО 23 ОКТОМВРИ 2020 Г.

ФИРМА ХРИС ПРЕДЛАГА НАМАЛЕНИЕ С 50% НА ЗАМРАЗЕНИ ПИЛЕТА И РАЗФАСОВКИ ОТ 23 СЕПТЕМВРИ ДО 23 ОКТОМВРИ 2020 Г.

ПРОДАВА СЕ НОВОСЪЗДАДЕНО ЛОЗЕ , ПЛОЩ 10,4 ДКА, РАЗСТОЯНИЕ  МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ -2,60 М., РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ЛОЗИТЕ -1,5 М., В ПЛОДОДАВАНЕ, ОРИГИНАЛЕН СОРТ МЕРЛО И КАБЕРНЕ /НЕХИБРИДНИ/, ОТСТОЯНИЕ ОТ БЕТОННО  КАНАЛЧЕ С ВОДА-10 М., ОТСТОЯНИЕ ОТ АС

ПРОДАВА СЕ НОВОСЪЗДАДЕНО ЛОЗЕ , ПЛОЩ 10,4 ДКА, РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ -2,60 М., РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ЛОЗИТЕ -1,5 М., В ПЛОДОДАВАНЕ, ОРИГИНАЛЕН СОРТ МЕРЛО И КАБЕРНЕ /НЕХИБРИДНИ/, ОТСТОЯНИЕ ОТ БЕТОННО КАНАЛЧЕ С ВОДА-10 М., ОТСТОЯНИЕ ОТ АСФАЛТОВ ПЪТ- 300 М., ОТСТОЯНИЕ ДО СЕЛОТО-2 КМ.,ТЕЛ. 0878 677 144.
Всички