Други Регионът

Петя Цанкова: Очаквам платения анализатор Юлия Балканска на публичен дебат. Кой иска да употреби БСП в областта за собствен трамплин?

  11.09.2020 10:04             
Петя Цанкова: Очаквам платения анализатор Юлия Балканска на публичен дебат. Кой иска да употреби БСП в областта за собствен трамплин?

За втори път на страниците на в. „Знаме” политически анализатор, именувал се като Юлия Балканска, си плаща публикация, за да анализира БСП, хора, свързани с партията и цели партийни организации в областта. Като областен председател и човек, който винаги открито е заявявал позиции и не се страхува да излезе с името и лицето си, каня на публичен дебат уважаемата госпожа в местната телевизия, където всички членове, симпатизанти, граждански активни хора да могат да се запознаят обективно с нашите становища и аргументи. В противен случай, ще съм принудена да считам, че въпросното лице не съществува и зад манипулативните внушения всъщност стои зле прикрит опит да се яхне партията в областта и да се употреби като трамплин за постигане на нечии лични интереси. Така, както зад многословието на политическите анализи на г-жа Юлия Балканска надничат откровени лъжи като например тази за задкулисни договорки с настоящето управление на община Септември.

Лично от мен, в качеството ми на председател на БСП и общински съветник, срещу това управление, са внесени редица сигнали за злоупотреби и нарушения в Прокуратура, „Инспекция по труда”, КПКОМПИ и др. институции, сезирани са медии, дадена е гласност. Как се управлява нашата община и как се печелят избори в нея, за съжаление, е печално известно не само на хората в Септември, но се превърнахме и в синоним за местен феодализъм на национално ниво. Не личните качества са тези, които решават вота, там, където изобилства от облаги и натиск, а хората живеят в зависимости и репресии.

Категорично е разграничението ни от това управление, което владее не само кметския стол, но и мнозинството в Общински съвет.

Категорично е разграничението на общинската организация и от всеки един наш партиен член, който е избрал пост или изгода, предложени им от бившия кмет Марин Рачев и е изменил на собствения си морал, на идеите и ценностите на партията, за сметка на егото си или личния интерес.

Поради тези и много други факти, смятам така наречения политически анализ на така наречената Юлия Балканска за обиден към хората от БСП, които истински дишат с лявата идея и работят със сърце за каузите, в които вярват. За повече справедливост и отговорно управление. Ето защо ще очаквам на публичен дебат г-жа Балканска, за да падне и нейната маска, и тази на хората, които искат партията за собствен кон.

Петя ЦАНКОВА

Председател на Общинския съвет на БСП в Септември и на Областния съвет на БСП


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

Свидетелство за основно образование на Мария Миткова Дончева,  № 0072690,  рег. номер: 2316/29.06.1993 г., издадено от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”-Пазарджик,  е изгубено и е невалидно.

Свидетелство за основно образование на Мария Миткова Дончева, № 0072690, рег. номер: 2316/29.06.1993 г., издадено от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”-Пазарджик, е изгубено и е невалидно.

ФИРМА ХРИС ПРЕДЛАГА НАМАЛЕНИЕ С 50% НА ЗАМРАЗЕНИ ПИЛЕТА И РАЗФАСОВКИ ОТ 23 СЕПТЕМВРИ ДО 23 ОКТОМВРИ 2020 Г.

ФИРМА ХРИС ПРЕДЛАГА НАМАЛЕНИЕ С 50% НА ЗАМРАЗЕНИ ПИЛЕТА И РАЗФАСОВКИ ОТ 23 СЕПТЕМВРИ ДО 23 ОКТОМВРИ 2020 Г.

ПРОДАВА СЕ НОВОСЪЗДАДЕНО ЛОЗЕ , ПЛОЩ 10,4 ДКА, РАЗСТОЯНИЕ  МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ -2,60 М., РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ЛОЗИТЕ -1,5 М., В ПЛОДОДАВАНЕ, ОРИГИНАЛЕН СОРТ МЕРЛО И КАБЕРНЕ /НЕХИБРИДНИ/, ОТСТОЯНИЕ ОТ БЕТОННО  КАНАЛЧЕ С ВОДА-10 М., ОТСТОЯНИЕ ОТ АС

ПРОДАВА СЕ НОВОСЪЗДАДЕНО ЛОЗЕ , ПЛОЩ 10,4 ДКА, РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ -2,60 М., РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ЛОЗИТЕ -1,5 М., В ПЛОДОДАВАНЕ, ОРИГИНАЛЕН СОРТ МЕРЛО И КАБЕРНЕ /НЕХИБРИДНИ/, ОТСТОЯНИЕ ОТ БЕТОННО КАНАЛЧЕ С ВОДА-10 М., ОТСТОЯНИЕ ОТ АСФАЛТОВ ПЪТ- 300 М., ОТСТОЯНИЕ ДО СЕЛОТО-2 КМ.,ТЕЛ. 0878 677 144.
Всички