Пазарджик

Тодор Попов: Със „Зелен рай“ благодарим на активните граждани

  11.09.2020 12:17             
Тодор Попов: Със „Зелен рай“ благодарим на активните граждани

Община Пазарджик даде начало на конкурс “Зелен рай”, който ще отличи най-красивите и поддържани градинки и междублокови пространства в града. Инициативата ще се осъществи за първа година и е част от направление "Екология и градска среда" на програмата за поощрение “Граждански импулс”, която бе представена през месец май. Конкурсът ще бъде отворен за всички граждани, които сами или със съседите си поддържат и разкрасяват междублоковите пространства и градинки пред дома си.

Кандидатстването става като всеки желаещ трябва да изпрати имейл с актуални снимки, точен адрес и телефон на [email protected] или със същата информация да отиде в Информационния център на Община Пазарджик. Кандидатурите ще бъдат анализирани и оценени от комисия в Община Пазарджик, а победителите ще бъдат възнаградени с ваучери за градински материали.

“Това е поредната наша иновативна инициатива, с която искаме да покажем и поощрим добрите примери в нашия град, хора, които са активни граждани. С този конкурс ще отдадем заслуженото внимание и отношение на уважение на нашите съграждани, които полагат усилия и отделят от времето си, за да се грижат за междублоковите си пространства и околната си среда. Апелирам всеки, който има такава градинка да не се колебае и да кандидатства, подготвили сме полезни награди, които ще могат да бъдат инвестирани отново там.”, сподели кметът на община Пазарджик Тодор Попов.

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички