Четвъртък, 24 Сеп 2020
 
Регионът

Кметът д-р Коев откри учебната година в ИСУ ”Васил Левски”

  15.09.2020 15:35             
Кметът д-р Коев откри учебната година в ИСУ ”Васил Левски”

ВЕЛИНГРАД. Новата учебна година тържествено бе открита във всички училища във Велинград - под звуците на химна на Република България и посрещане на националния флаг. Представители на местната власт уважиха празника в различни учебни заведения в общината. За първи път училищния праг в Община Велинград прекрачиха 356 деца.

Кметът д-р Костадин Коев и зам.-кметът Атанас Палигоров откриха учебната година в ИСУ „Васил Левски”.

„Поздравявам Ви по повод началото на новата учебна година! Благодаря на всички Вас за проявеното разбиране, търпение и старание при осъществяване на обучението в условията на извънредна епидемична обстановка. Вярвам, че ще спазвате стриктно противоепидемичните мерки в класните стаи, за да опазим нашите деца! Бъдете здрави, успешни и ползотворни! На добър час през новата учебна година“ - каза кметът в приветствието си към всички учители, ученици и родители.

Зам.-кметът Светла Томова бе гост на откриването на учебната година в ИСУ „Св. св. Кирил и Методий”, където пожела на учениците да са жадни за знания и никога да не се отказват: „Скъпи ученици- бъдете любознателни и целеустремени. Желая още по-големи успехи и резултати, които да Ви донесат удовлетворение и много радост, попивайки мъдростта и знанията на вашите учители.”

Зам.-кметът Исмаил Моллов присъства на откриването на учебната година в СУ „Христо Смирненски” в с. Света Петка.

На празника на ПГИТ „Алеко Константинов“ бе уважен от Цвета Спасова- експерт на община Велинград.

Тази година поради извънредната епидемиологична обстановка учебната година бе открита тържествено само за 1-ви, 5-ти и 8-ми клас.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

Свидетелство за основно образование на Мария Миткова Дончева,  № 0072690,  рег. номер: 2316/29.06.1993 г., издадено от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”-Пазарджик,  е изгубено и е невалидно.

Свидетелство за основно образование на Мария Миткова Дончева, № 0072690, рег. номер: 2316/29.06.1993 г., издадено от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”-Пазарджик, е изгубено и е невалидно.

ФИРМА ХРИС ПРЕДЛАГА НАМАЛЕНИЕ С 50% НА ЗАМРАЗЕНИ ПИЛЕТА И РАЗФАСОВКИ ОТ 23 СЕПТЕМВРИ ДО 23 ОКТОМВРИ 2020 Г.

ФИРМА ХРИС ПРЕДЛАГА НАМАЛЕНИЕ С 50% НА ЗАМРАЗЕНИ ПИЛЕТА И РАЗФАСОВКИ ОТ 23 СЕПТЕМВРИ ДО 23 ОКТОМВРИ 2020 Г.

ПРОДАВА СЕ НОВОСЪЗДАДЕНО ЛОЗЕ , ПЛОЩ 10,4 ДКА, РАЗСТОЯНИЕ  МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ -2,60 М., РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ЛОЗИТЕ -1,5 М., В ПЛОДОДАВАНЕ, ОРИГИНАЛЕН СОРТ МЕРЛО И КАБЕРНЕ /НЕХИБРИДНИ/, ОТСТОЯНИЕ ОТ БЕТОННО  КАНАЛЧЕ С ВОДА-10 М., ОТСТОЯНИЕ ОТ АС

ПРОДАВА СЕ НОВОСЪЗДАДЕНО ЛОЗЕ , ПЛОЩ 10,4 ДКА, РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ -2,60 М., РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ЛОЗИТЕ -1,5 М., В ПЛОДОДАВАНЕ, ОРИГИНАЛЕН СОРТ МЕРЛО И КАБЕРНЕ /НЕХИБРИДНИ/, ОТСТОЯНИЕ ОТ БЕТОННО КАНАЛЧЕ С ВОДА-10 М., ОТСТОЯНИЕ ОТ АСФАЛТОВ ПЪТ- 300 М., ОТСТОЯНИЕ ДО СЕЛОТО-2 КМ.,ТЕЛ. 0878 677 144.
Всички