Четвъртък, 28 Яну 2021
 
Пазарджик

Полицейският бюлетин на 7 октомври 2020 г.

  07.10.2020 11:33             
Полицейският бюлетин на 7 октомври 2020 г.

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха мъж от пазарджишкото село Росен за това, че отглежда и притежава марихуана. Продължават активните действия на полицаите от региона по противодействие на отглеждането, обработката и разпространението на наркотици. Вчера служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик провели подобна акция на територията на село Росен. В къщата на 56-годишния Г.Б. полицаите окрили суха зелена листна маса с общо тегло от 785 грама. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана. В двора били открити и две растения от рода на конопа, които също реагирали положително на направените наркотестове. Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а дрогата е иззета. По случая е образувано досъдебно производство.

Жена е задържана, след като намушкала с нож свой познат. Сигнал за случилото се бил получен вчера около 18.20ч. в РУ-Велинград. Пристигайки на място автопатрулът установил, че между велинградчаните А.К.- 57г. и 62-годишната И.А. възникнал скандал. Двамата се познавали отдавна, но разпрата бързо покачила градуса на напрежение. Тогава жената взела кухненски нож и намушкала в областта на корема своя съгражданин. Мъжът е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Велинград, където е бил обработен и оставен за домашно лечение без опасност за живота. И. А е задържана в ареста за срок от 24 часа, а по случая се води досъдебно производство.

Служители на полицейското управление във Велинград и участъка в Ракитово установиха случаи на незаконно добита и съхранявана  дървесина. Вчера екипи на РУ-Велинград извършили проверка в местност край село Горна Биркова. Полицаите инспектирали плевнята на 52-годишния М.К. от същото село. Вътре в нея и отвън били открити общо над 105 кубически метра иглолистна дървесина с различна дължина. Дървата не били маркирани с контролна горска марка, а притежателят им не представил никакви документи за техния произход.

По същото време екипи на участъка в Ракитово извършили проверка в двора на 47-годишния Я.К. от ракитовското село Дорково. В него мъжът съхранявал около 5 кубически метра дърва за огрев, които били незаконно добити. И по двата случая се водят бързи полицейски производства.        

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички