Регионът

В ход е подготовката за зимното поддържане на пътищата в община Велинград

  23.10.2020 08:23             
В ход е подготовката за зимното поддържане на пътищата в община Велинград

Всички кметове и кметски наместници се събраха тази седмица в голямата заседателна зала на общинска администрация, за да коментират със зам.-кмета на община Велинград Атанас Палигоров готовността на населените места за справяне с евентуална усложнена зимна обстановка.

Със заповед кметът на община Велинград д-р Костадин Коев разпореди провеждането на заседание на Щаба за действие при бедствия и аварии, за да бъдат обсъдени мерките за подготовка на снегопочистването на пътищата в общината и улиците в населените места.

Стана ясно , че ще бъдат извършвани проверки за наличието на нужната техника и нейното състояние, както и за количеството инертни материали (пясък, луга и др.), с които разполагат фирмите, ангажирани със зимното поддържане. Всичко това, според заповед на областния управител, трябва да приключи до 28 октомври.

Ще бъде изготвен и План за зимното поддържане на общинските пътища и уличната мрежа. Приоритет са здравните, учебни, детски, социални заведения, както и административни сгради на държавни и общински служби.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80
Всички