Крими

Полицейският бюлетин на 23 октомври 2020 г.

  23.10.2020 13:19             
Полицейският бюлетин на 23 октомври 2020 г.

Млад мъж извършил кражба на велосипед е установен от служители на полицейския участък в пазарджишкия квартал „Изток“. Преди три дни в участъка била депозирана жалба от 23-годишен жител на квартала. Той информирал органите на реда, че му била извършена кражба на велосипеда, чиято стойност се определя на около 150 лева. При извършените дейности по разследването не след дълго органите на реда установили, че автор на посегателството е 23-годишния му съкварталец К.А. Велосипедът бил открит у него и доброволно предаден на разследващите. По случая се води преписка.

 

Двама са задържани от служители на РУ-Панагюрище за притежание на наркотици. Вчера на една от улиците в града екип от група „Криминална полиция“ извършил проверка на 19-годишния панагюрец Н.Я. У него било открито топче с неправилна форма, което при направения полеви наркотест реагирало положително на синтетичен канабиноид. Аналогичен е и случая с Й.Т.- 20г. от същия град. На улицата той бил спипан да пренася в себе си същия по вид дрога. И двамата са задържани за срок от 24 часа, а спрямо тях са образувани бързи производства.

 

Шестима нелегално пребиваващи на територията на страната ни чужденци бяха задържани в района на АМ „Тракия“ от автопатрул на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик. Снощи около 22.30ч. по време на партулиране екип на сектор „Пътна полиция“ засякъл в района на паркинг до бензиностанция група от хора. Последвала незабавна проверка, при който било установено, че това са чужди граждани, сред които и две деца. Всички те са транспортирани до областната дирекция в Пазарджик и с тях са започнали работа служители от група „Миграция“. Чужденците били без документи за самоличност и са влезли нелегално на територията на страната ни. След извършване на първичен медицински преглед и при спазване на противоепидемичните изисквания групата е транспортирана до СДВНЧ-София при Дирекция „Миграция“. 

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663
Всички