Други Спорт

Докъде ще стигнат силите на Хебър във Втора лига - анализ на Nostrabet

  29.10.2020 15:33             
Докъде ще стигнат силите на Хебър във Втора лига - анализ на Nostrabet

Макар и мнозина да обръщат много внимание на професионалната футболна лига, не трябва да забравяме, че футболните страсти продължават с пълна сила и във Втора лига. Именно там можем да забележим някои интересни обрати. Не всички могат да се похвалят с невероятни успехи и изненади. И статистиката ни показва, че много фенове следят с интерес представянето на градския отбор, който все още няма достатъчно възможности, за да атакува професионалното първенство. Тази година можем да забележим, че отборът на Пазарджик - Хебър 1918 представя много сериозни резултати.

Можем да забележим, че отборът има невероятна футболна традиция, за която останалите отбори могат да се похвалят. Кой би подозирал, че един от 100-годишните отбори ще бъде създаден с помощта на учител по физ. култура и желание да запали страстите на младежите? Георги Сербезов започва футболните уроци през 1916 г. и както виждаме са необходими 2 години, за да се стигне до създаването на отбор.

Около 102 години по-късно можем да открием отбора на 6-та позиция, при това в една много спорна класация. Пазарджишките атлети все още изостават с 2 срещи - анулирани са по-рано, но междувременно са с равни точки с 5-тата позиция, заемана от Лудогорец 1945 II, междувременно конкуренцията също не изостава, защото Септември (Симитли) и Литекс (Ловеч) също не са толкова далече, макар и да забелязваме нещо друго. Ловеч вече е изиграл своите 10 срещи, а в замяна е успял да извоюва около 14 точки.

Ако погледнем статистиката и направим сметките, можем спокойно да забележим, че Хебър ще бъде много напред в класацията, борейки се за едно от първите места. Можем да се зачудим какво точно се случва, особено след като миналият сезон пазарджишкият отбор е отново на същата позиция. Странно е, но можем да забележим, че тогава победите са едва десет, докато в момента, при това в началото на сезона ще можем да забележим един интересен факт - вече има 5 налични победи, равенство и две загуби.

Това внимание може да се забележи и в разнообразните залози в ефбет за Втора лига, където родният букмейкър е и спонсор на Хебър 1918. Допълнителен факт е и по-сериозната оценка на експертите, които очакват по-сериозно успехи. Следователно не сме много далеч, за да подозираме, че отборът подобрява значително своите редици, наскоро забелязахме трансфери и привличането на отбори директно от професионалното първенство, следващата изненада е, че можем да открием и едно доста познато лице, което познава много добре футбола от най-добрата възможна позиция.

Николай Митов имаше своите звездни моменти и за кратко време беше превърнал професионалното първенство в много сериозно и тежко лично съревнование. Това трябва да ни подсказва, че играчите на Хебър се водят от човек с много опит и познания в играта. Нещо повече, още не сме дори в средата на сезона, поне Пазарджик не е, за да можем да видим, че е много близо до подобряване на миналогодишния резултат.

С малко повече късмет и разбира се, правилното направление на Митов, можем да подозираме, че скоро ще станем свидетели на потенциалния възход. С малко по-свежи сили и по-сериозна стратегия, феновете може да повишат очакванията си. Все пак можем да забележим дръзки победи срещу Септември София (5-2), разгромяващо 4:0 срещу Янтра 2019, и за жалост една загуба от Лудогорец и Спортист (Своге). Единствената причина, поради която не виждаме този отбор да бъде значително по-високо, това са причините за пропуснатите възможности. Не е ясно кога ще се преиграят срещите, но при всички положения се надяваме отборът да успее да навакса.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички