Четвъртък, 04 Фев 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин на 6 ноември 2020г.

  06.11.2020 12:36             
Полицейският бюлетин на 6 ноември 2020г.

Дързък извършител на грабеж е бил установен и задържан от служители на РУ-Велинград. Преди два дни в полицейското управление на курорта бил получен сигнал от велинградчанин, че в нощта на вторник срещу сряда 25-годишният му син е бил нападнат на улица в града от непознат. Нападателят му нанесъл побой, като след това отмъкнал смартфон, портфейл с лични документи и сумата от 30 лева. Незабавно били предприети оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителя на дръзкото посегателство. Не след дълго органите на реда задържали 40-годишния В.П. от курортния град. Той е бил приведен в ареста на РУ-Велинград, а спрямо него се води досъдебно производство.

 

Две бързи производства за съхранение на незаконно добита дървесина са образувани в резултат на проверки извършени от криминалисти от РУ-Пазарджик. Вчера служители от сектор „Криминална полиция“ при полицейското управление в областния град извършили проверки в жилища на територията на пазарджишкото село Гелеменово. Така на два от адресите били открити общо 8 кубически метра немаркирана дървесина за огрев. Притежателите и не могли да представят и никакви документи за нейния произход. Дървата са иззети и оставени за съхранение в местното кметство.

 

Акцизни стоки без бандерол са иззели служители от полицейския участък в пазарджишкия квартал „Изток“. Вчера полицаи от участъка проверили жилището на 19-годишния жител на квартала Д.И. Вътре са открити 19 полиетиленови пликчета със саморъчно направени цигари, всичките без бандерол. Тютюневите изделия са иззети, а спрямо притежателя им се води преписка.

 

Трима шофьори са управлявали автомобили под въздействието на алкохол през изминалото денонощие. По време на рутинни проверки са засечени К.К.- 32г. от велинградското село Драгиново, Д.А.- 40г. от пазарджишкото село Сбор и Х.А.-39г. от Велинград. Те били зад волана на возилата си съответно съответно с 2.50, 1.23 и 1.56 промила концентрация на алкохол. Спрямо тримата са образувани бързи производства. Мъжете са задържани в арестите на управленията във Велинград и Пазарджик.  

    

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички