Други

Шефът на „Биовет” Ангел Желязков с приз от ”30 години Мистър и Мисис Икономика”

  19.11.2020 15:57             
Шефът на „Биовет” Ангел Желязков с приз от ”30 години Мистър и Мисис Икономика”

СОФИЯ-ПЕЩЕРА. Снощи изпълнителният директор на „Биовет”  Ангел Желязков получи приз на 30-те юбилейни награди „Мистър и Мисис Икономика“. Той бе отличен за социалните инициативи на компанията, която подпомогна граждани, медици, училища и местни администрации и общности по време на кризата. Наградата връчи Тим Курт, изпълнителен директор и вицепрезидент на „Аурубис България”. Тази година конкурсът отбелязва своята 30-годишнина и затова организаторите – списание „Икономика” и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), решиха да отличат само с големите награди „Мистър Икономика” и „Мисис Икономика” мениджърите и предпиремачите, които са допринесли за развитието на успешен бизнес в страната ни в последните три десетилетия.

На церемонията, която се състоя снощи в София „Тех Парк, организаторите – списание „Икономика” и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), наградиха мениджърите и предприемачите, които са допринесли за развитието на успешен бизнес в страната ни в последните три десетилетия. Официалната церемония, която се проведе без публика и гости в „София Тех Парк”, ще бъде излъчена по Българската национална телевизия днес, 19 ноември 2020 г. от 22.00 ч.

Четирима мъже и една дама получиха статуетка „Рибарят и златната рибка” на Ставри Калинов за успешната си работа през годините. „Мистър Икономика” през 2020 г. са проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на „Геотехмин”; проф. дтн инж. Николай Вълканов, председател на Съвета на директорите на „Минстрой Холдинг”; д.и.н. Огнян Донев, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на „Софарма“; и проф. Иван Тодоров, управляващ съдружник в Адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко“ . Те получиха наградите си съответно от заместник-министър председателя и министър на туризма Марияна Николова, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, министъра на икономиката Лъчезар Борисов и министъра на труда и социалната политика Деница Сачева. Проф. Вутов бе възпрепятстван да присъства на церемонията и от негово име на сцената статуетката получи изпълнителният директор на „Геотехмин” Доминик Хамерс. Титлата „Мисис Икономика” е за Виолина Маринова, член на Надзорния съвет на Бака ДСК, а нейната награда връчи министърът на финансите Кирил Ананиев.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663
Всички