Пазарджик Спорт

Мажоретките на Мистерия с три медала от Загреб след онлайн участие

  14.12.2020 13:20             
Мажоретките на Мистерия с три медала от Загреб след онлайн участие

Мажоретен състав „Мистерия“ при Общински детски комплекс – Пазарджик с треньор Вергиния Нешева участва в проведеното онлайн Коледно състезание по мажоретен спорт състезание VIII. ZAGREB CHRISTMAS OPEN-06.12.2020. Нашите момичета се представиха с три композиции с пом-пони. И трите композиции спечелиха призови места.

В категория дуо-трио с пом-пони, сеньори Николета Пенова и Дима Тодорова спечелиха бронзов медал, в категория формация с пом-пони, джуниорки  МС „Мистерия“ спечели златен медал и още един златен медал в категория формация с пом-пони, сеньорки.

„Дори и чрез онлайн участие момичетата на Вергиния Нешева не спират да жънат успехи и да ни радват с невероятните си изпълнения. Здраве, късмет и още много успехи, един блестящ край на една сложна и тежка година! Честито!”, поздравиха ги от ОДК.

Всяка година Международната федерация по мажоретен спорт с президент Желка Банович провежда Коледно състезание по мажоретен спорт. Тази година състезанието трябваше да се проведе в Загреб първата седмица на месец декември, но поради епидемиологичната обстановка в света, федерацията реши то да бъде проведено онлайн и по този начин да предостави възможност за изява и мотивация на състезатели и треньори.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65
Всички