Крими

Полицейският бюлетин на 3 януари 2021 г.

  03.01.2021 11:41             
Полицейският бюлетин на 3 януари 2021 г.

Двама тийнейджъри извършили кражба от кафе автомат са установени и задържани от криминалисти при РУ-Велинград. В последните дни на миналата година в РУ-Велинград бил получен сигнал от собственик на кафе-автомат, намиращ се на улица във Велинград. Той съобщил, че неизвестни са разбили устройството и са отмъкнали около 100 лева на монети. На място бил извършен оглед, а с разследването се заели местни криминалисти. Не след дълго те попаднали в дирите на апашите, които се оказали Б.Д.- 19г. и негов 15-годишен съучастник, и двамата от Велинград. Работата по случая продължава, образувано е полицейско производство.  

 

Служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик съвместно с колегите си от 6-то РУ в гр.Пловдив установиха и задържаха извършител на кражба на автомобил. На 29-ти декември неизвестен откраднал лек автомобил „Сеат“, собственост на С.Т.- 47г.- жител на пазарджишкото село Хаджиево. Возилото било паркирано пред дома на собственика му. При проведените оперативно-издирвателни действия от служителите от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик, съвместно с колегите им от 6-то районно управление в Пловдив бил установен извършителя.  Оказало се, че това е 21-годишният Д.Д. от асеновградското село Златовръх. Той е задържан в ареста, а спрямо него е образувано досъдебно производство.

 

Полицаи от РУ-Септември установиха извършител на кражба на мобилен телефон. Вчера рано сутринта на гарата в Белово автопатрул на полицейското управление в Септември получил сигнал от 29-годишен столичанин, пътуващ в бързия влак по направление Пловдив-София. Мъжът се оплакал, че апаш успял да задигне смартфона и личните му документи. В резултат на изключително бързите и адекватни действия на униформените минути по-късно бил задържан извършителят. Оказало се, че това е А.Н.- 33г. от село Куртово Конаре, общ. Стамболийски. Мъжът е стар познайник на органите на реда с множество криминални регистрации. Той успял да отмъкне телефона и документите на жертвата си още докато  пътували заедно във влака. Той е задържан в ареста на РУ-Септември за срок от 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

 

Четирима са пияните шофьори задържани за времето от 31 декември до днес. При рутинни проверки са били засечени Ю.Б.-52г. от Пещера, Б.Г.- 34г. от село Огняново, И.П.-53г. от Панагюрище и Г.Т.43г. от Пещера. Те били зад волана на возилата си съответно с 1.21, 1.48, 1.64 и 1.42 промила. Спрямо мъжете се водят бързи производства.    

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите парламентарни избори?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички